Diada de Sant Joan a Baix Mar

El dimarts passat es va celebrar la diada de Sant Joan a càrrec dels Nois de la Torre i com a colles convidades van participar els Torraires de Montblanc i els Castellers d’ Altafulla.

Els Nois vam fer una bona actuació:
De sortida, vam aixecar el segon 5 de 6 de la temporada, molt més ràpid i segur que el que feia dos dies a Sant Pere i Sant Pau (en el que vam necessitar tres intents per a descarregar-lo), encara que la acotxadora del 2 no va acabar de col·locar bé un peu.
En segona ronda, Torre de 6, treballadeta com sempre però sense problemes remarcables.
En tercera ronda, vam fer una proba de 3 de 6 net, amb els segons a terra. Particularment, amb va agradar molt: tremolar, tremolava molt però no es va desfigurar en cap moment i el vam agafar amb l¡acotxadora col·locada i l’anxaneta a l’esquerra del dos, però no volia pujar i es va desmuntar (¡llàstima!). Vam repetir el mateix castell però agafat i es va descarregar sense problemes.
I per a acabar: Pilar de 5, no sense problemes pel baix _ que va patir de valent _ però un pilar cada vegada més consolidat. Ja em portem quatre descarregats aquesta temporada.

En quant a les colles convidades:
Els Torraires de Montblanc van fer : 3 de 6 amb agulla, 4 de 6 amb agulla, 4 de 6 y dos Pilars de 4.
Els Castellers d’ Altafulla van fer: 3 de 6 aixecat per sota, 5 de 6, 4 de 6 y dos Pilars de 4. Cal remarcar l’intent de Torre de 6 que treballava massa obert de terços i va fer llenya sense greus conseqüències.


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com