Estraperlo, nova cervesa Torrenca
El pasat dijous es va fer la presentació d’una nova cervesa feta a la Torre, “Estraperlo”. L’esdeveniment es va muntar davant l’església de Sant Pere, al costat de la Torre. Contaven amb la participació d’una Big Band que sonava prou bé, però el gran èxit va ser la cervesa.
No crec que ni el més optimista dels creadors d’Estraperlo esperessin una afluència de públic tant gran.
Varen fer curt, els trenta litres del barril per la degustació, tot i repartir-lo en gotets de “xupito”, es van esfumar ràpidament, i els lots preparats, de tres ampolles,com oferta de llançament no van arribar a tothom. En definitiva, un èxit total.


En quan a la cervesa, a mi em va agradar. Es diferent de cap altre que jo hagués provat abans. Es molt sua de sabor, amb un gust afruitat i amb molt poc gas. Val la pena tastar-la, encara que el seu preu, encara que raonable per un producte tan artesanal i natural, no ens permeti a la majoria desfruitar-la massa sovint .


Desitjo que els hi vagi molt bé en aquesta aventura, ja que son aquet tipus de iniciatives les que fan que el nostre poble sigui un poble viu, en el que podem trobar moltes més coses que sol, platja i xiringuitos.


Endavant Estraperlo, i molta sort.


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com