Festa Major


No la entenc, a la gent d’aquet poble no la entenc. La festa Major, ja sigui la del quadre o la gran, son uns pocs dies a l’any, no pot ser que tanta gent estigui molesta pel soroll dels concerts, o perquè els diables embruten els carrers o el ball de Serrallonga els desperta el nen.
Son unes festes que tothom que visqui al poble deuria fer seves i sembla tot el contrari, si poguessin farien totes les activitats al polígon però mirant cap Altafulla clar. Després, molts d’aquets que es queixen, s’omplen la boca explica’n les festes dels seus pobles, que duren més d’una setmana, allò si que son festes, diuen, es veu que allà no molesten a ningú.

Visca la Festa Major, i al que no li agradi, que agafi vacances o es comprin uns taps, o en tot cas poden marxar als seus pobles “ que allò si que son festes “ i deixar-nos en Pau.
Salut i Gaia.

1 comentarios:

escamotpm ha dit...

Molt be company, canya, canya i canya, fixat que la majoria que es queixen de les festes son foranis o be torracollons, je je, si no els hi mola, ja saben, fiu fiu!!!, i que ens deixin en pau d'una puta vegada, (ostia, es poden dir tacos al teu blog, no?, si no ho esborro), primer festa i després...mes festa fins a reventar que son quatre dies, i tres putejats.

Salut i endavant amb totes les festes majors dels Països Catalans


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com