Nota de Prensa Definitiva

L’Alternativa Baix Gaià respon les declaracions de Santamaria

L’alcalde sortint va afirmar al ple de la moció de censura que agraïa el suport de l’ABG.

El passat dissabte onze d’octubre de 2008, a la Pobla de Montornès, es va aprovar la moció de censura presentada per Convergència i Unió amb el recolzament de dos regidors d’ AM-PM. En el seu discurs, el ja ex-alcalde Sr. Santamaria, va agrair la presència i el suport de diferents autoritats, tant del PSC com de ERC, així com el d’Alternativa Baix Gaià.

L’Alternativa vol desmentir aquestes declaracions ja que com a col·lectiu mai hem donat suport al Sr. Santamaria i el seu equip. D’entre les seves decisions l’ABG ha valorat positivament aquelles que són positives per a La Pobla i ha criticat les que no ho són. El Sr. Santamaria no havia parlat formalment amb ABG de La Pobla de Montornès en cap moment. Tampoc l’Alternativa s’ha adreçat a ell per mostrar el seu suport.

L’ABG no pot donar suport a un alcalde que, davant d’una moció presentada pel seu propi partit en contra de la proposta europea de les 65 hores setmanals, digui que “Hem de entendre que s’ha de treballar més de quaranta hores a la setmana, que s’ha fet tota la vida”. L’ABG no pot donar suport a un alcalde que davant de les pèrdues d’aigua del nou dipòsit digués que “el paleta ja fa el que bonament pot i al cap i a la fi aviat ens connectarem a l’Ebre” en lloc de posar en marxa tots els procediments legals per solucionar-ho.

L’Alternativa creu que al fins ara alcalde i al seu equip de govern els ha mancat capacitat de diàleg i maduresa política, dins i fora del seu partit, i que no és un argument responsable dir que no han pogut fer res “perquè l’oposició sempre votava en contra”.

Alternativa Baix Gaià no va estar present en aquest Ple per donar suport al senyor Santamaria. Hi va ser per a denunciar la falta d’ètica dels partits polítics a l’hora de fer-se amb el poder, pactant fins i tot amb persones que han aconseguit les seves actes de regidors sota les sigles d’un partit en el qual ja no militen. El senyor Borràs no ha volgut mantenir-se a l’oposició que és el que van decidir les urnes. Ha preferit pactar amb dos ex-militants d’AM-PM per tornar a ser Alcalde.

L’ABG creu que és imprescindible que els partits polítics deixin de pactar amb trànsfugues.

En aquest sentit, l’ABG ha redactat un document de compromís que signaran totes aquelles persones que es presentin a les eleccions municipals en contra del transfuguisme.

Montserrat García Bares
Portaveu ABG-EPM de la Pobla de Montornès


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com