Torna la Polèmica

1 comentariosAquet país nostre cada vegada està més boig. Veiem manifestacions a Madrid de empresaris, si, si, empresaris de Pymes en manifestació a Madrid, encara que ells diuen que era una concentració, les pancartes, consignes i la caminada eren anecdòtiques, clar que el conseller de Medi Ambient també deia que la interconnexió de conques no era un transvasament. Y després d’això veiem un altre manifestació en contra de l’avortament. Ja no tenia clar si eren noticies del dia o era un programa retrospectiu de feia 25 anys. El debat sobre l’avortament creia que estava superat i veig que no.


Desprès de la campanya salvatge de la conferencia episcopal en la que ens tracten, a tots els que estem d’acord amb l’avortament, d’infanticides i de que protegim més a un linx que a un nen ( ja els hi agradaria als linxs ), ens treuen tota la seva massa social, inclosa la plana major del PP ( extraoficialment es clar ) en manifestació per dir al mon que tot el que no pensa com ells son uns assassins de nens. I ens ho diuen els mateixos que han anat cremant a tot aquell que els ha portat la contraria durant segles, o que van donar cobertura, diners i una via d’escapament a tots els comandaments nazis, incloses les SS, per poder fugir d’Alemanya al final de la 2ª Guerra Mundial, o mes recentment el seu cabdill es despenja dient, en un país africà, que l’ús del preservatiu, lluny de protegir contra la SIDA, fomenta la seva propagació. S’han tornat boixos del tot.


Tindríem que fer-los recordar, que el seu cap suprem, ja es digui Deu, Yavéh o Alà, ens va donar, al esser humà, el dret a la lliure elecció. I aquesta llei el que fa es exactament això, donar a les dones la possibilitat d’escollir si volen avortar o no, la llei no obliga a res. El que si fa es garantir que si una dona decideix avortar, pugui fer-ho amb condicions adequades i sense tindre que marxar del país. No hem d’oblidar que mentre “H.P.Paquito” governava a “Las Españas” i teníem prohibit l’avortament, els viatges a Londres eren habituals i no per veure la Columna de Nelson precisament, i les que feien aquet viatge son les que surten amb abric de pell a manifestar-se per protegir la vida i contra l’avortament.

[...]

Sanitat a la Torre

3 comentarios


El passat dimarts dia 10 apareixia un article al Diari de Tarragona parlant de la Sanitat a Torredembarra (el podeu llegir en aquet post). Ara es veu que és un tema interessant i que tothom el tenia present.

El que és cert d’aquesta història és que fa quinze dies no es deia ni una paraula del tema, tot estava bé... En vam començar a parlar quan una companya de l'ABGens va cridar l’atenció per la falta de certes vacunes al CAP. Llavors ens vam posar a treballar. Vam crear un grup de treball per a recollir informació sobre el tema i vam fer pública aquesta intenció. La reacció ha estat fulminat. Ja tenim terrenys per el nou CAP (segons el Sr. Massagué) i ens ampliaran, encara que de forma precària, el CAP a l’estiu. Tot plegat, potser és casualitat i tot ja estava previst...

Això ens demostra que des de les formacions petites, arrelades al municipalisme, i amb ganes de treballar per el seu poble, com és el cas de l’ABG, es poden engegar moltes coses. Perquè, no ens enganyem, si no apretem certs temes els col·lectius no es mouen els que manen.

De tota manera, com sóc mal pensat de mena, crec que han tingut molta pressa a donar possibles solucions i amb la consulta que hem engegat amb els veïns trobarem més deficiències de les que ens pensem.

Us deixo l’e-mail de la consulta abgsanitat@hotmail.com i el telèfon 696 363 328. També podeu deixar comentaris en aquest post si us va millor.

Salut i Gaià.

[...]

10 Anniversari de Salvem el Gaià

0 comentarios


Ja fa 10 any que el projecte “Salvem el Gaià” volta per aquets mons de Deu, i desitjo que si arribem a celebrar el seu vintè aniversari aquet nomes sigui per recordar els objectius complerts.

Es el moment de celebrar aquet aniversari com cal, per això tothom està convidat a participar. Ens veiem al Catllar.
Salut i Gaià

[...]

Eleccions al País Basc

0 comentarios

Ja fa una setmana de les eleccions a Galicia i al País Basc. Les de Galicia era de preveure un retorn a les files conservadores, els hi ve de mena, la sorpresa va estar les anteriors eleccions quan va sortir un govern d’esquerres, encara que amb una coalició. En el cas del País Basc, la caça ferotge, dirigida des de Madrid pels diferents governs espanyols, contra l’esquerra abertzale ha donat els seus fruits. Han aconseguit que cap formació d’aquet sector es presenti a les eleccions, i no per voluntat pròpia, es evident, fent-los desaparèixer de l’equació. Així tenen l’oportunitat de formar govern de coalició les formacions espanyolistes ( PSE i PP, no se com ho explicaran a la resta d’espanya) encara que el PNV ha guanyat les eleccions.
La il·legalització d’aquestes formacions, que recordem que representen un 10% de la seva població, es, com a mínim, discutible. Si son terroristes, o ajuden als terroristes, per què no son a presó?, si tenen prous proves per il·legalitzarles com es que no hi son?. Sap greu dir-ho, però això far pudor. Recordem que parlem d’opcions polítiques no de terrorisme, per que, com he dit abans, si son terroristes que els fiquin a la presó que es on deurien estar. A Irlanda del Nord, en plena guerra entre el IRA i l’exèrcit anglès, ha ningú se li va ocórrer il·legalitzar al Sinn Féin, perquè tothom tenia molt clar que s’acabés com s’acabés amb el IRA, després tindrien que seure a negociar i no podien fer desaparèixer a l’ interlocutor. Aquet punt sembla que el govern d’Espanya no el te gens clar.
La situació frega els límits de les normes democràtiques. Si en contes de ocórrer en un país europeu, del primer mon, es dones en una república bananera o en un país africà, tothom, inclòs el govern d’Espanya, posarien el crit al cel dient que era un atemptat contra la democràcia i no es pot tolerar. Més de 100.000 persones no han pogut exercir el seu dret a votar lliurement, encara hi així han fet sentir la seva veu mitjançant el vot nul que ha passat de ser testimonial a ser quasi del 9%.
Que ningú pensi que aquet escrit es en defensa d’opcions violentes de cap tipus. La violència mai es la solució. Però em sembla, que situacions com aquestes no deurien tindre espai en un país realment democràtic. Perquè la democràcia ha de ser igual per tots, no pot estar manipulada per els que tenen el poder, ja que aleshores potser es tindria que canviar de nom.

[...]

Chance

5 comentarios

Hola a tots. Feia dies que no desava cap post i he decidit que el disseny que tenia era avorrit i no em deixava escriure. Per aixó he decidit, amb l’imprescindible ajuda de la Belén, canviar tot el disseny del blog. Desitjo que os agradi i si no, feu el favor de dir-me el que os agrada i el que no. Gracies anticipades.
Salut i Gaià.

[...]


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com