Torna la PolèmicaAquet país nostre cada vegada està més boig. Veiem manifestacions a Madrid de empresaris, si, si, empresaris de Pymes en manifestació a Madrid, encara que ells diuen que era una concentració, les pancartes, consignes i la caminada eren anecdòtiques, clar que el conseller de Medi Ambient també deia que la interconnexió de conques no era un transvasament. Y després d’això veiem un altre manifestació en contra de l’avortament. Ja no tenia clar si eren noticies del dia o era un programa retrospectiu de feia 25 anys. El debat sobre l’avortament creia que estava superat i veig que no.


Desprès de la campanya salvatge de la conferencia episcopal en la que ens tracten, a tots els que estem d’acord amb l’avortament, d’infanticides i de que protegim més a un linx que a un nen ( ja els hi agradaria als linxs ), ens treuen tota la seva massa social, inclosa la plana major del PP ( extraoficialment es clar ) en manifestació per dir al mon que tot el que no pensa com ells son uns assassins de nens. I ens ho diuen els mateixos que han anat cremant a tot aquell que els ha portat la contraria durant segles, o que van donar cobertura, diners i una via d’escapament a tots els comandaments nazis, incloses les SS, per poder fugir d’Alemanya al final de la 2ª Guerra Mundial, o mes recentment el seu cabdill es despenja dient, en un país africà, que l’ús del preservatiu, lluny de protegir contra la SIDA, fomenta la seva propagació. S’han tornat boixos del tot.


Tindríem que fer-los recordar, que el seu cap suprem, ja es digui Deu, Yavéh o Alà, ens va donar, al esser humà, el dret a la lliure elecció. I aquesta llei el que fa es exactament això, donar a les dones la possibilitat d’escollir si volen avortar o no, la llei no obliga a res. El que si fa es garantir que si una dona decideix avortar, pugui fer-ho amb condicions adequades i sense tindre que marxar del país. No hem d’oblidar que mentre “H.P.Paquito” governava a “Las Españas” i teníem prohibit l’avortament, els viatges a Londres eren habituals i no per veure la Columna de Nelson precisament, i les que feien aquet viatge son les que surten amb abric de pell a manifestar-se per protegir la vida i contra l’avortament.

1 comentarios:

Carolina ha dit...

Cómo pueden ser tan cínicos? Los que quemaron a tanta gente inocente en nombre de Dios por pensar de forma diferente, los que apoyaron las grandes cruzadas para llenar sus arcas de dinero, matando a los que creían en un Dios con distinto nombre, los que permiten la muerte de miles de niños en el mundo llevándoles "consuelo espiritual" a través de pobres misioneros cuando sólo el anillo que llevan en sus dedos los altos señores de la jerarquía eclesiástica les daría para comer unos cuantos días, en fin, pongan los pies en la tierra y basta de moverse en las alturas!


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com