La solució als problemes del Carrer Nou

13 comentariosLa resposta a totes les preguntes que ens fèiem sobre el carrer Antoni Roig, més conegut com carrer Nou, ja la tenim aquí. No es el que la població de la Torre esperava, ni molt menys el que volien el veïns, però es possible que solucioni d’altres problemes de la població. I no passa per canviar el terra ni per resoldre les molèsties de la carrega i descarrega descontrolada, es molt més imaginativa.


Emulant als americans, potser per l’influencia dels Indians de la Torre, els responsables del consistori han fixat les seves mires en un dels carrers més famosos del món per intentar fer una rèplica a casa nostre. Hem de ser comprensius, mai no serà com l’original, però quedarà molt bufó. Estem parlant, ni més ni menys, que del famós Hollywood Boulevard i el seu Passeig de la Fama.


Ja s’estan fent les primeres proves per poder comprovar els resultats. Tots hem vist els operaris posant aquets pegats de formigó amb ratlletes, això es només que per distreure’ns del veritable objectiu, que com veieu, està molt clar a les fotos. També podem observar que el protocol per deixar l’empremta encara no està prou definit. No saben si posar la mà i el peu, els dos peus, les dues mans o només les rodes de la bicicleta o en el seu defecte del “skate”.

Tenim entès que ja s’està confeccionant una llista dels famosos Torrencs que tindran la sort de poder gaudir de la seva “Rajola de la Fama”, tot i que alguns ja han denegat l’honor.

L’empresa encarregada de fer les noves plaques pels carrers ens ha confirmat de forma extraoficial, evidentment, que s’està fent un estudi per emular les conegudes plaques de Beverly Hills, en el nostre cas amb la forma de l’escut del Barça, encara que el fons blau grana dona problemes per poder llegir el nom del carrer, però s’està treballant en el tema.


El nom del carrer es probable que es canviï pel de “Flinstone Boulevard”, que traduït es diria Passeig del Picapedra, per allò dels trossos del terra que s’hi troben habitualment.


La inauguració del nou passeig es farà, amb tota probabilitat, dintre dels actes de la Festa Major del Quadre de Santa Rosalia, ja que degut a la falta de pressupost es troben una mica minvats d’actes. De totes maneres, fonts de la regidoria de cultura ja ens han avançat que l’acte es traslladarà al polígon industrial, on es farà una petita reproducció del carrer mitjançant un muntatge fotogràfic de gran format. Això es degut a que, sondejats alguns veïns de les proximitats ( plaça del Castell i Cal Jovet), han mostrat la seva disconformitat per l’excés de soroll, encara que fonts de governació ens han dit que d’aquesta manera s’estalviaran possibles aldarulls amb grups de veïns radicals de la plataforma “Per un Terra Plà”.

En l’apartat tècnic, hem tingut accés, mitjançant regidoria d’urbanisme responsable de les obres, als informes de composició del formigó emprat. La composició escollida ha sortit d’un rigorós concurs, en el que han participat tos els cursos de P5 dels diferents CEIPS del municipi. Com no podia ser d’altre forma, ha guanyat el CEIP Antoni Roig, per allò del nom, i perquè la seva barreja de formigó ha estat la més resistent i manté millor les marques de les mans.

[...]

Inauguramos el Club de Cine

2 comentarios


Después del éxito obtenido con el Club de Lectura, hemos decidido crear un nuevo club, esta vez dedicado al cine: El Cinematógrafo.

El sistema que seguiremos será el mismo que el del Club de lectura: cada semana propondremos una película para ver y podréis dejar vuestros comentarios.

Hemos aprovechado el estreno, este viernes, de Ángeles y demonios para inaugurar el Club. Un estreno de lujo que hemos propuesto para ver en el club. Os invitamos a que os paséis y a que forméis parte de él.

[...]

Mosquits, ja son aquí.

13 comentariosJa han arribat, ja son aquí. Sembla que mes d’hora que mai, però ja son aquí. Si, estic parlant dels nostres petits i emprenyadors amics de cada estiu, “ Els Mosquits”.


Tornem a tindre la polèmica servida. Encara no sabem quan es fumigarà, o si ja s’ha fet, la zona del aiguamolls, encara que em sembla que el problema no prové únicament d’aquí. La rasa al costat del CEIP L’Antina, al seu pas sota les vies, te el seu propi aiguamoll on podem trobar granotes, muntanyes de mosquits de totes les especies i fins i tot algun ànec despistat.


A l’ urbanització de les Anfores, trobem diferents camps negats d’aigua i diverses zones d’us veïnal en el mateix estat, essent un focus de cria de mosquits. Son dos exemples que jo conec, però poden haver d’altres. Aquestes zones també es troben dintre dels plans de fumigació?


Per la majoria de persones, el mosquit autòcton, no passa de ser una petita molèstia que amb pocs mitjans es pot resoldre. Els nou vinguts mosquits tigre ja son un altre pel·lícula, la fiblada fa molt més mal i els seus efectes triguen mes a marxar. L’autèntic problema es per les persones que en son al·lèrgiques, i si son nens, encara pitjor. Els efectes dels mosquits en aquet col·lectiu poden ser molt greus, deixant marques permanents i d’altres efectes més enllà del mal momentani.


Desitjo que el nostre Ajuntament tingui ben obertes les oïdes i es faci reso de les queixes veïnals i posi remei a la situació el més aviat possible i no tinguem que sentir a parlar més de mosquits aquet estiu.

[...]


VideoPlaylist
I made this video playlist at myflashfetish.com